Богдан Богданов с подарък от легендата на родния волейбол Любомир

...
 
Богдан Богданов с подарък от легендата на родния волейбол Любомир
Коментари Харесай

Богдан Богданов с подарък от Любо Ганев и Петър Кънев

 

Богдан Богданов с подарък от легендата на родния волейбол Любомир Ганев. Работна среща в Министерство на стопанската система и промишлеността организираха Любомир Ганев и инж. Петър Кънев. Президентът и вицепрезидентът на Българския федерация волейбол се срещнаха персонално с министър Богдан Богданов.

Богдан Богданов с подарък от легендата на родния волейбол Любомир Ганев

Тримата разискаха опциите за бъдещо съдействие и поддръжка на детско-юношеския волейбол. Ганев и Кънев показаха на министър Богданов дейностите по организацията на три огромни шампионати, които ще се проведат у нас през тази година.

България ще бъде хазаин на Европейското състезание за дами под 20 години и за мъже под 18 година, както и на Световното състезание за мъже под 17 години. Те споделиха още опита си и от съдействието с други институции и локалната власт.

Срещата приключи с подарък към министър Богданов, който получи волейболна топка с подпис и биографичната книга на легендата на родния волейбол Любомир Ганев.

На 13 март се навършват четири години, откогато Любомир Ганев застана отпред на президентския пост в Българска федерация волейбол.

Месец март 2023 година също предложи доста страсти за 210-сантиментровата ни легенда, напомня SafeNews.Той бе определен за президент и на Балканската волейболна асоциация за 1-годишен мандат, а на 24-ти се организира Общо заседание на родната федерация, в което бяха взети значими решения, направени промени и определен нов директорски съвет.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР